F.a.q.

veelgestelde vragen

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we met de antwoorden op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen.

Dat is gemiddeld zes tot negen maanden, maar dit is geheel afhankelijk van jouw eigen verzorging. Krul en stijl je het veel? Dan gaat het haar minder lang mee.
Zeker, je kunt altijd vrijblijvend bij ons op adviesgesprek komen. Hierbij beoordelen wij jouw haar, maken we een behandelplan en kijken we naar de mogelijkheden. Tapes is de veiligste manier die er is.
Zeker! We hebben haar met een lengte van 25 cm. Hiermee kunnen we jouw bob verlengen. Er gaan wel meer pakken extensions in als normaal.
Zeker, het is gewoon echt haar. Maar hoe meer je dit doet, hoe minder lang het haar mee gaat!
Ja zeker, in de tape extensions zit een slag (geen krul) van zichzelf.
Dit is natuurlijk naar wens maar het ligt er aan hoelang jouw eigen haar is. Heb jij korter haar en wil je het langer? Dan gaan er meer extensions in. Heb je van jezelf al wat langer haar, dan gaan er minder extensions in om het gewenste resultaat te krijgen.

Hair extensions die op de juiste manier bevestigd en verwijderd worden, zijn in principe niet schadelijk voor uw eigen natuurlijke haar of haargroe