Bel of mail ons

voor meer informatie over Jongejans Haarwerk & weaves

Extensions laten zetten

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van extensions.

Aangezien wij maatwerk leveren, is het lastig om prijzen te noemen. Om u toch een indicatie te kunnen geven, staat hieronder de uitleg van de prijzen voor de behandelingen. Let wel, bij de eerste behandeling koopt u de Weaves. Dit eenmaal gekochte haar kunt u ongeveer 6 – 9 maanden hergebruiken, afhankelijk van uw eigen verzorging. Om de 6 tot 8 weken komt u terug om de extensions weer omhoog te laten zetten. Hiervoor hanteren we vaste prijzen inclusief knippen en stylen.

De prijzen voor de eerste behandeling is afhankelijk van hoeveel baantjes van de weave u nodig heeft of het aantal tapes. Dat ligt aan uw wensen en de lengte/ volume van het eigen haar.

  • Een volume behandeling is er vanaf 260 euro.
  • Haarverlenging is er vanaf 480 euro.

De eerste behandeling zal iets meer tijd in beslag nemen, omdat we het haar ter plekke op maat samenstellen en het daarna in uw eigen haar geknipt wordt. Hierdoor vormt het een geheel. Dit is in de prijs inbegrepen.

Als u heeft gekozen voor een weave , dan adviseren wij om de 6 – 8 weken het haar weer omhoog te laten zetten. De kosten hiervoor zijn inclusief knippen en stylen vanaf 50 euro.

U kunt voor meer informatie of een afspraak altijd contact met ons opnemen.

Contact