Welkom!

Wij willen jullie welkom heten op onze mooie nieuwe website! Je kunt bij ons gewoon nog je online afspraken maken. Is dat even handig, met je eigen agenda op schoot?

Sinds kort zijn wij met zijn vieren! Ik zal jullie kort voorstellen aan ons topteam:

Edyta:
Color specialist & extensions specialist

Sosha:
Extensions specialist

Carrie :
Haarwerk specialist en eigenaresse Jongejans Haarwerk

Ik (Iris):
Extensions-, color specialist en eigenaresse JongejansHaarwerk

Wij hebben een mega passie voor het maken van mooi haar. Van te voren hebben wij altijd een adviesgesprek waarbij we alles met je doornemen. We gaan kijken naar jouw wensen en alle mogelijkheden. Vervolgens maken we een behandelplan op maat en dan gaan wij starten! 

Sinds kort hebben wij ook ons eigen YouTube kanaal: JongejansHaarwerk. Hierop staan video’s met verschillende behandelingen van klanten, zoals bijvoorbeeld: highlights, balayage, tape-extensions, weaves.

Dit is tot stand gekomen doordaat Edyta en ik (Iris) eigenlijk altijd video’s van andere kappers op YouTube bekijken. We kunnen ook niet stoppen en halen er dan ook veel inspiratie uit haha. Daarom dachten wij: waarom beginnen wij niet gewoon ons eigen kanaal en dan zien we wel waar het schip strand.

En als nieuwe klant wil je ook vaak weten hoe het in zijn werk gaat en is het zeer informatief om te kijken! Wij staat altijd open voor meer ideeën voor ons YouTube kanaal!

Wij wensen jullie veel kijk plezier op onze website en YouTube kanaal.

Liefs,
Iris Jongejans

Cart

Stel ons je vraag!