Extensions

Aangezien wij maatwerk leveren, is het lastig om prijzen te noemen. Om u toch een indicatie te kunnen geven, staat hieronder de uitleg van de prijzen voor de behandelingen. Let wel, bij de eerste behandeling koopt u de extensions. Dit eenmaal gekochte haar kunt u ongeveer 6 – 9 maanden hergebruiken, afhankelijk van uw eigen verzorging. Om de 6 tot 8 weken komt u terug om de extensions weer omhoog te laten zetten. Hiervoor hanteren we vaste prijzen inclusief knippen en stylen.

De prijzen voor de eerste behandeling is afhankelijk van hoeveel baantjes van de weave u nodig heeft of het aantal tapes. Dat ligt aan uw wensen en de lengte/ volume van het eigen haar.

Een volume behandeling is er vanaf 240 euro.
Haarverlenging is er vanaf 480 euro.

De eerste behandeling zal iets meer tijd in beslag nemen, omdat we het haar ter plekke op maat samenstellen en het daarna in uw eigen haar geknipt wordt. Hierdoor vormt het een geheel. Dit is in de prijs inbegrepen.

Als u heeft gekozen voor een weave/tapes, dan adviseren wij om de 6 – 8 weken het haar weer omhoog te laten zetten. De kosten hiervoor zijn inclusief knippen en stylen vanaf 60 euro.
Tapes:
Tapes is de nieuwste trend uit Amerika! Wij gebruiken vaak tapes omdat het draagcomfort enorm groot is! Het is plat op je hoofd en zit verdeeld door je hele haar waardoor je een prachtige bos volume of verlenging krijgt. Tapes zijn net als de weave 6 – 9 maanden herbruikbaar. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van hoe je er zelf mee omgaat. Hoe meer je het krult en stijlt, hoe korter de extensions mee gaan. Het voordeel van tapes is dan ook dat de kleuren prachtig gemengd kunnen worden, waardoor je meer diepte in het haar krijgt.

Op ons YouTube kanaal vind je verschillende filmpjes van de tapes.

U kunt voor meer informatie of een afspraak altijd contact met ons opnemen.

06 – 31 90 80 37
info@jongejanshaarwerk.nl

Cart

Stel ons je vraag!